esigner

Je esigner-account verwijderen

Je kunt je esigner-account altijd zelf verwijderen. De esigner-app wordt uitgegeven door Siglar Development AS. Je account hoort bij de website van het land dat je in de app hebt gekozen en wordt daar verwijderd — heb je meerdere landen gebruikt, dan heb je in elk een eigen account.

In de app

Log in, open Account → Profiel en kies onder Privacy en gegevens ‘Mijn account verwijderen’. Bevestig.

Op de website

Log in op de website van je land (kolom Account hieronder), open je profiel en kies onder Privacy en gegevens ‘Mijn account verwijderen’.

Per e-mail

Kun je niet meer inloggen, schrijf dan vanaf het adres van je account naar het supportadres van de website van je land of naar hei@esigner.no, en zeg op de website van welk land het account staat. We bevestigen per e-mail wanneer het is gebeurd.

Documenten verwijderen zonder je account te verwijderen

Je kunt ook losse documenten verwijderen en je account houden: open je documenten onder Account, kies er een en tik op Verwijderen. Het wordt direct en definitief verwijderd. Een document dat nog ter ondertekening uitstaat, kan worden verwijderd zodra de ondertekening klaar of geannuleerd is. Onder Account → Profiel → Privacy en gegevens kun je een kopie downloaden van alles wat we over je hebben opgeslagen.

Wat er gebeurt

Het account wordt 30 dagen na je verzoek verwijderd, en je kunt dat in die periode altijd annuleren. Automatische verlenging van je abonnementen wordt direct uitgezet.

Daarna worden je profiel, je inlogmethoden, je documentarchief, voor meldingen geregistreerde apparaten en je instellingen verwijderd, eindigen je abonnementen en worden bedrijven waarvan jij de enige gebruiker bent verwijderd.

Wat we bewaren

De boekhoudwetgeving verplicht ons gegevens over aankopen (bedrag, btw en datum) gedurende de wettelijke termijn te bewaren. Dat doen we geanonimiseerd, zonder koppeling aan jou. Ondertekende documenten blijven bij wie ze heeft ontvangen. Een ongebruikt vooruitbetaald saldo moet worden opgebruikt of terugbetaald voordat het account kan worden verwijderd.